Waarom bedrukte werkkleding?

Bedrukte werkkleding zorgt voor een professionele en verzorgde uitstraling. Daarbij draagt bedrukte werkkleding bij aan het vergroten van de naamsbekendheid van je bedrijf of organisatie. Ben je van plan om werkkleding te laten bedrukken of borduren voor je personeel maar weet je niet waar je moet beginnen? Welke kwaliteitscriteria zijn belangrijk, welke werkkledingmerken passen bij de huisstijl van mijn bedrijf en wie laat ik het produceren? Deze vragen krijgen we bij Brezo Pro regelmatig en daarom vertellen we je in dit artikel alles wat je moet weten.

Belangrijke kwaliteitscriteria

Uiteraard lopen de kwaliteitscriteria per sector sterk uiteen. Voor bedrijven in de bouwnijverheid is het bijvoorbeeld van essentieel belang dat werkkleding voldoet aan de eisen van de arbodienst. Zo zijn er criteria opgesteld met betrekking tot weersomstandigheden, gezondheidscriteria t.a.v. materiaalgebruik en ergonomie. Voor een zeer diverse sector als de horeca gelden natuurlijk weer andere criteria. Van serveersters tot managers en van chef-koks tot obers: iedereen heeft kwalitatieve werkkleding nodig. Horecaondernemers die bij Brezo Pro een bestelling plaatsen vinden het vooral belangrijk dat onze kleding op hoge temperaturen kan worden gewassen en dat de kleding een perfecte pasvorm heeft. Twijfel je nog aan de eisen die jij moet stellen aan de werkkleding die je wilt bestellen? Neem dan gerust contact met ons op!

Merken die passen bij de stijl van je bedrijf

Kwaliteit is key, daar zijn onze klanten het wel over eens. Maar kwalitatieve bedrijfskleding hoeft er echt niet suf uit te zien, integendeel. Bij Brezo Pro voeren we verschillende merken met elk een eigen stijl. Zo is de kleding van het merk Snickers Workwear stoer, robuust en vaak donker van kleur. De kleding van Santino is meer casual en (vaak) licht van kleur. Zo hebben we voor ieder wat wils. Toch niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, dan gaan we samen op zoek.

Zoek een betrouwbare leverancier

Als je de kwaliteitscriteria helder hebt en misschien al wel weet welk kledingmerk bij de stijl van jouw bedrijf of organisatie past, kun je op zoek naar een betrouwbare leverancier die de door jouw gewenste kleding gaat bedrukken of borduren met je eigen ontwerp. Het is van belang dat je goed onderzoekt of jouw potentiële leverancier je een (digitale) proefdruk en/of samples kan sturen. Uiteraard is het ook van belang dat je duidelijke afspraken maakt over de prijzen en levertijden. Neem eens een kijkje in onze shop, met honderden artikelen bieden wij ongetwijfeld kleding die past bij jouw merk.

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je nog vragen over hoe bedrukte werkkleding jouw business verder kan brengen? Of wil je meer weten over hoe Brezo Pro jouw textielleverancier kan worden? Schroom niet en bel (038 333 15 35) of mail ons (info@brezo.nl)!

  • Snelle levering
    binnen 5 tot 10 werkdagen
  • Snel een offerte
    Met scherpe prijzen
  • Eigen productie
    Alle druktechnieken in huis
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.